L’orgull de l’Agrupació Congrés està enlairat després de l’impressionant èxit aconseguit per Josep Madurell, palista de la secció de Tennis Taula. Madurell es va proclamar campió a la categoria +85 del Campionat d’Europa de Veterans, que va tenir lloc recentment a Sandefjord, Noruega. Aquesta excepcional fita destaca el talent i la dedicació de Madurell en el món del tennis taula i el converteix en un exemple per a tots els membres de l’Agrupació Congrés.

Josep Madurell jugant al tenis taula

La competició, que va arribar al seu clímax l’1 de juliol passat, va reunir als millors palistes veterans d’Europa, i Josep Madurell va demostrar la seva excel·lència i destresa en el campionat. Amb una actuació impecable, va conquerir la categoria +85 i es va coronar com a campió d’Europa.

Amb una trajectòria brillant, Madurell va superar tots els desafiaments i va exhibir un joc excepcional. La seva habilitat tècnica i intel·ligència estratègica van ser claus per al seu èxit. Va enfrontar-se als palistes més talentosos i va mostrar una determinació implacable en cada partida.

El triomf de Madurell al Campionat d’Europa de Veterans és un testimoni del seu compromís amb el tennis taula i una recompensa al seu esforç i dedicació constant. A més, és un reconeixement al treball realitzat per l’Agrupació Congrés en la promoció de l’esport i el suport als seus membres perquè aconsegueixin els seus somnis i metes.

Enhorabona a Josep Madurell i a tota l’Agrupació Congrés per aquesta increïble fita esportiva. La dedicació i el talent de Madurell són una font d’inspiració per a tots nosaltres, i estem segurs que continuarà aixecant-se com un referent en el món del tennis taula i portant amb orgull el nom de l’Agrupació Congrés en futures competicions.

La victòria de Josep Madurell al Campionat d’Europa de Veterans de Tennis Taula és un moment d’alegria i orgull per a l’Agrupació Congrés. Aquesta notable fita no només destaca el talent individual de Madurell, sinó que també reflecteix el suport i l’esforç conjunt de tota la comunitat de l’Agrupació Congrés. Continuarem celebrant els èxits esportius dels nostres membres i animant-los a perseguir els seus somnis amb passió i determinació. Felicitats, Josep Madurell, per aquesta merescuda victòria i per deixar el nom de l’Agrupació Congrés en el lloc més alt del tennis taula europeu.

Enllaç a la noticia.