Contacte

Benvinguts a la pàgina de contacte de l’Agrupació Congrés. Estem aquí per respondre a les vostres preguntes i facilitar-vos la reserva d’entrades i espais. A continuació, trobareu la informació necessària per posar-vos en contacte amb nosaltres.

Si voleu fer-vos socis de l’Agrupació Congrés, poseu-vos en contacte amb la secció que mes us interessi o amb el contacte que trobareu a continuació:

Informació General:

Per obtenir informació general sobre l’Agrupació Congrés, els nostres esdeveniments o qualsevol altre aspecte, podeu contactar-nos mitjançant:

Subscripcions:

Si voleu subscriure-us a la nostra llista de correu per rebre les últimes actualitzacions sobre els nostres esdeveniments i activitats, podeu fer-ho mitjançant el següent:

  • Subscripció al Butlletí: Disponible pròximament.

Reserva d’Entrades:

Per a la reserva d’entrades als nostres espectacles, us convidem a utilitzar el nostre sistema de reserva en línia o posar-vos en contacte amb nosaltres per obtenir assistència addicional:

Reserva d’Espais:

Si esteu interessats en l’ús dels nostres espais per a esdeveniments privats o activitats específiques, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de:

Visiteu-nos:

Estem encantats de rebre-us a les nostres instal·lacions. Podeu trobar-nos a l’adreça següent:

Agrupació Congrés C/ Alexandre Galí, 20 a Barcelona.

Connecta amb Nosaltres:

Seguiu-nos a les xarxes socials per estar al dia de les últimes notícies i esdeveniments:

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol consulta o aclariment. Estem aquí per servir-vos i fer que la vostra experiència amb l’Agrupació Congrés sigui excepcional.