Estimats membres de l’Agrupació Congrés,

Estem emocionats de compartir amb vosaltres aquest moment especial en la vida de la nostra comunitat. Avui, celebrem la transició cap a una nova etapa amb la recent elecció de la junta que liderarà les nostres activitats en els pròxims anys. Al mateix temps, volem acomiadar-nos amb profunda estima i gratitud de la junta sortint, que ha dedicat el seu temps i esforços a enriquir les vides dels membres de la nostra associació.

Volem expressar el nostre sincer agraïment a la junta sortint per la seva dedicació i compromís durant aquests anys. Han estat l’engranatge essencial que ha mantingut la roda de les nostres activitats en moviment. Amb el seu esforç inquebrantable, hem gaudit de moments inoblidables i hem presenciat el creixement constant de la nostra associació. Cada membre de la junta sortint ha estat una peça clau per al nostre èxit, i els agraïm de tot cor.

Amb una mirada cap al futur, estem encantats de presentar-vos la nova junta. Han estat elegits per representar-nos i liderar les activitats que estimem tant, com el tennis taula, el teatre i l’esbart. Amb la seva saviesa i entusiasme, estem segurs que continuarem creixent com a comunitat i oferint oportunitats úniques per al desenvolupament personal i la diversió col·lectiva.

La nostra associació és un lloc on es cultiven amistats, es promou la creativitat i es fomenta la passió pels diversos àmbits que ens uneixen. Ja sigui a través de la competitivitat del tennis de taula, les representacions emotives al teatre o les gràcies dels nostres ballarins d’esbart, la nostra diversitat és el que ens fa únics.

Amb el suport continuat dels nostres membres i la guia de la nova junta, estem convençuts que el futur de la nostra associació és prometedor. Així que, junts, celebrem els nous inicis i recordem amb estima els moments compartits fins ara.

Gràcies a cadascun de vosaltres per ser part d’aquesta extraordinària comunitat. Estem emocionats pel que està per venir i esperem veure com la nostra associació continua florint sota la direcció de la nova junta.