A l’Agrupació Congrés estem profundament entristits per la mort d’el Jero, qui ha estat un pilar fonamental al nostre grup de teatre.

Amb la pena al cor, anunciem la mort d’en Jerónimo de la Guia, membre molt estimat i respectat de l’Agrupació Congrés. El seu traspàs deixa un buit impossible d’omplir a la nostra comunitat teatral.

En Jero ha estat un actor excepcional, el seu talent i la seva dedicació han enriquit innombrables muntatges teatrals al llarg dels anys. La seva passió pel teatre era contagiosa, i la seva excel·lència artística servia d’inspiració i mestratge per a tots els que vam tenir el privilegi de fer teatre al seu costat.

Més enllà del seu talent a l’escenari, en Jero era una persona extraordinària, sempre disposada a oferir un somriure, un consell o una paraula d’alè als companys. La seva calidesa humana i la seva generositat eren conegudes per tots els qui el coneixien.

En aquest moment de profund dolor, estenem els nostres més sincers condols a la família i amics del Jero. Intentarem trobar consol en els records compartits i en el llegat perdurable que deixa enrere.


El Jero viurà als nostres cors com un recordatori constant de l’amor pel teatre i per la seva família. Li estem eternament agraïts per tot allò que ens va donar, i la seva absència serà profundament sentida a l’Agrupació Congrés i a la comunitat teatral en general.


Descansa en pau, amic.

Aqui teniu un link amb una entrevista que li van fer al web de Campo de Criptana, municipi natal del Jero i on era un personatge molt respectat i estimat que us ajudarà a entendre la seva dimensió humana.